Interiors – Climbing zone.

Toni Trujillo

Project Description

El projecte neix amb la reflexió al voltant de la manca d’espai interiors per a la pràctica de l’escalada.

Climbing zone es situa en l’interior d’una antiga nau industrial amb la voluntat d’aconseguir el major espai possible d’escalada. Per aquest motiu s’utilitzen les dues plantes de l’edifici. Per aconseguir una major alçada també es decideix enderrocar el forjat de la primera nau de la façana nord.

Una única pell translúcida dóna forma a un volum que es desenvolupa en les dues plantes, generant a la vegada la superfície d’escalada i amagant en el seu interior tota la resta del programa funcional.

El volum es resol amb una estructura metàl·lica revestida per plaques de resina de polièster reforçades amb fibra de vidre. Dos acabats, translúcid i opac, i la llum transformen les sensacions durant l’experiència de l’escalador.

Related Projects

Tornar a la pàgina d'inici del ShowRoom
Back to Top

Projectes recents

01_TONI TRUJILLO
Laura_España_2_pack
02_EF_DANI_ARAGONES
Berta_Sanchez_1_Identitat
03_MARC MARCET
Sandra_Jimenez_3_Aplicacions
04_Rebeca Clemente
06_DANI ARAGONES
01_Marta mancilla