Interiors – Castell de Can Feu.

Sergi Mart铆nez Migens

Project Description

Es tracta d鈥檜na antiga masia convertida en Castell rom脿ntic al segle XIX. L鈥檕bjectiu principal de la intervenci贸 茅s retornar la vida a l’edifici i altres aspectes perduts amb el pas dels anys. El concepte d鈥檃ctuaci贸 茅s el d鈥 adaptaci贸 al lloc. Observant i escoltant va passar per v脿ries fases de selecci贸 i de moments, fins que va donar lloc a un Centre d鈥橧nvestigaci贸 Gastr貌nomic.

La intervenci贸 es duu a terme en tres blocs: Envolvent | Pati(pla莽a) i terrenys | Edifici.

L鈥檈nvolvent de l’antic pati d鈥檃rmes genera les cel路les per als residents i la bugaderia.

La pla莽a separa les dues parts del projecte, per貌 les uneix la seva coberta viva, que canvia amb el canvi d’estacions, retornant aix铆 el car脿cter rom脿ntic dels jardins perduts.

L鈥檈difici. A la planta baixa -Acc茅s-, es troben les dues escales, l鈥檃ntiga, convertida en pati interior, i la nova. A la planta primera -Benvinguda-, hi ha per una banda la zona com煤 formada per l鈥檃uditori i els lavabos, i per l鈥檃ltre, la zona cuina i magatzem. I la planta segona -Investigaci贸- la formen set m貌duls i una zona de magatzem.

Els terrenys s贸n la part que alimenta energeticament a l鈥檈difici, aquesta prov茅de la terra, de l鈥檈stany i del sol. Alhora es recupera una zona verda perduda, plantant nous arbres, i col路locant horts, que separen la part p煤blica de la privada a trav茅s de la canya del pag猫s, que permet les visuals per貌 no el pas, homenatjant aix铆 a aquest col路lectiu, sense el qual no seria possible aquest projecte.

Related Projects

Tornar a la pàgina d'inici del ShowRoom
Back to Top

Projectes recents

ABEL_ARROYO_Logotip
CELIA_CAMBRIL_Promoci莽o
01_Damaris Garcia HBranques
05_Monica Sabuco_Jardi
01_La casa dels Estels
01_Maria Granell
ELIANA_MAGALHAES_CARTA_2
ORIOL_ORTA_Logo
03_Aitor Ramirez