Interiors – A different organic site.

Sandra Gil

Project Description

El projecte tracta d鈥檜nificar diversos temes per tal d鈥檃conseguir un concepte innovador aproximant-lo a la societat de manera cultural, culin脿ria, integrativa i sostenible.

Partint dels conceptes org脿nic, bio i natural, s鈥檈xtreu una ideologia, que t茅 com a finalitat connectar l鈥櫭﹕ser amb la natura. Actualment aquests moviments sorgits a grans ciutats, tenen un gran potencial degut a la 脿mplia varietat cultural i culin脿ria que proporcionen amb un alt nivell qualitatiu, fugint de la contaminaci贸 i l鈥檈str猫s, factors dels quals les ciutats tenen carestia.

Aix铆 doncs, proporcionant aquest 鈥樷榥iu鈥欌 ecol貌gic a la ciutat, es crea una s猫rie d鈥檈s颅pais en els que treballar l鈥檈stabilitat tant emocional com corporal i psicol貌gica, per tal d鈥檃portar un punt d鈥檃ire fresc a aquelles persones que visquin al nucli col路lapsat.

Pel que fa l鈥檈stil, ens centra en l鈥檃rquitectura i el disseny n貌rdic, ja que s贸n referents directament relacionats amb la natura, apreciant la calidesa de la llum natural, els materials i el confort hum脿 de manera respectuosa i completament funcional.

Finalment, cal esmentar no nom茅s la idea de centre f铆sic en el que dins de la ciutat un, pot beneficiar-se del serveis esmentats anteriorment, sin贸 tamb茅 les possibilitats que ofereix el centre per contribuir en altres llocs del m贸n i viatges organitzatius de voluntariat a pa茂sos necessitats i temples de culte.

Related Projects

Tornar a la pàgina d'inici del ShowRoom
Back to Top

Projectes recents

ABEL_ARROYO_Logotip
CELIA_CAMBRIL_Promoci莽o
01_Damaris Garcia HBranques
05_Monica Sabuco_Jardi
01_La casa dels Estels
01_Maria Granell
ELIANA_MAGALHAES_CARTA_2
ORIOL_ORTA_Logo
03_Aitor Ramirez