Interiors – The Green Tablet.

Carme Fernández/Xavier Domingo

Project Description

Premis Habitàcola 2012

The Green Tablet és un model d’hort urbà vertical situat a les façanes dels edificis dels balcons de l’Eixample. Un àrea on augmentar el volum de verd a través de ciutadans actius, solidaris, participatius i conscienciats en els valors socio-ambientals.

The Green Tablet apareix com un element repetitiu al llarg de tot el teixit urbà formant petits però nombrosos trocets de natura gestionats individualment pels veïns de cada comunitat. Una eina per aconseguir el benestar emocional de les persones; un hort terapèutic i educatiu.

Una experiència que pretén fomentar l’intercanvi de cultius dins les comunitats amb la producció ecològica d’aliments i afavorir els vincles i les relacions socials.
Un nou sistema d’hort vertical a l’abast de tothom, ja que la seva forma rectangular (200cm x 55cm x 15cm) ens permet la plantació de petits cultius urbans dins espais molt reduïts. Les seves guies i rodes ens dóna la possibilitat de poder direccionar-lo d’un extrem a un altre del balcó per buscar la posició idònia de radiació solar o segons les necessitats, així com girar-lo 360º sobre si mateix per facilitar-nos els treballs de manteniment. Tanmateix, es converteix en un autèntic element cortina que ens protegeix del sol i la calor i alhora ens aporta un aire més fresc i pur.

Related Projects

Tornar a la pàgina d'inici del ShowRoom
Back to Top

Projectes recents

ABEL_ARROYO_Logotip
CELIA_CAMBRIL_Promociço
01_Damaris Garcia HBranques
05_Monica Sabuco_Jardi
01_La casa dels Estels
01_Maria Granell
ELIANA_MAGALHAES_CARTA_2
ORIOL_ORTA_Logo
03_Aitor Ramirez